Lauantai on alkanut täällä heräämällä normaalia myöhemmin ja nauttimalla ihanat aamukahvit. Hieman keittiön siistimistä ja muutaman sisustuslehden selailua samalla kun Tivoli Audio suoltaa ulos sulosointuja.

Kevät <3

Viikonlopuksi ostin nipun valkoisia ruusuja.

IMAG4247.jpgIMAG4250.jpgIMAG4256.jpgIMAG4265.jpgIMAG4269.jpgIMAG4274.jpgIMAG4279.jpg

Loppupäivä jatkunee yhtä letkeän rennoissa tunnelmissa, harkinnassa on juuri pienet päikkärit, jotta jaksaa illalla taas olla kannustamassa MM-kisoja. Tänään vastassa on Slovakia ja eilen nipin napin (jatkoajalla) voitettiin Saksa. Oli aika jännittävä peli noin avauspeliksi ja kun vastassa oli niinkin kevyt vastustaja kuin Saksa. Siinä sai aina välillä olla halailemassa sohvan käsinojaa tässä sohvan nurkassa istuessa. ;)

Seuraatteko te jääkiekon MM-kisoja? Minä seuraan kaikki Suomen pelit, muutoin seurailen yleisellä tasolla vaan tuloksia.

Aurinkoista ja ihanaa lauantaita kaikille! :)