Ajan saatossa silmääni on enemmän ja enemmän alkanut miellyttää Villeroy & Bochin NewWave -astiasarja. Ystäväni luona kyläillessäni sarjan mukeista juon aina kahvini ja jostain kumman syystä olen alkanut miettiä, josko omasta astiakaapistani sarjaa jossain vaiheessa löytyisi myös. Toistaiseksi astiani koostuvat valkoisesta Teemasta, S-ryhmän House Kombi-sarjasta sekä Muumimukeista ja Ikean juomalaseista.

IMAG4722.jpg

Niinpä kun NewWave mukit näin Stockmannin kanta-asiakastarjouksissa, päätin tilata yhden mukin itselleni makusteltavaksi, kosketeltavaksi ja nautittavaksi.

IMAG4723.jpgIMAG4725.jpgIMAG4726.jpgIMAG4728.jpg

On se vaan silmää hivelevän kaunis muki. <3

IMAG4729.jpgIMAG4730.jpg

Näitä mukeja saa kuulema myös vasenkätisten versiona. Olen itse vasenkätinen, mutta tottunut paljon tekemään oikeallakin kädellä. Kaksikätistä musta ei varmaan saa, mutta olen tottunut näistä mukeista juomaan oikein päin pitämällä kiinni oikealla kädellä kahvasta ja vasemmalla tuen mukin kyljestä. Voihan näistä juoda niin sanotusti väärinkin päin, mutta silloin jää mukin kaunis muotoilu hieman piiloon ja "idea kärsii". :)

Olen niin tyytyväinen kyllä tähä mukiin, että jossain vaiheessa voisin ehkä ostaa näitä lisääkin tai pyytää lahjaksi. Ajattelin mennä samalla taktiikalla astioiden määrän suhteen kuin tähänkin asti eli kutakin astiaa (mukia, lautasta jne.) olisi kuusi kappaletta.

Aiemmin kirjoittelin näistä Villeroy & Bochin haaveistani täällä!


Kivaa iltaa kaikille ja toivotaan sateisille alueille auringonpaistetta! <3