Päätin vielä kerran kokeilla yrttejä keittiössäni. Aiemmat yrtit olivat Sagaformin Duo-yrttiruukussa, mutta en osannut kastella niitä sopivasti ja ne kuolivat. Seuraavaksi aion ostaa Eva Solon yrttiruukun, jossa vain lisätään ruukun alaosaan vettä ja kasvi juo nylonlangan avulla juuri sen verran kuin on tarve. Ennen kuin saan ruukun hankittua, säilytän yrttiä (tai yrttejä menestyksestä riippuen) jotenkin muuten. Nyt sijoitin ruukun lapsuudenkodistani löytyneeseen keraamiseen astiaan.

IMAG4471.jpg

IMAG4470.jpg

IMAG4467.jpg

IMAG4469.jpg

Toivottavasti nyt jaksaa elossa jonkin aikaa, että saa salaattiin vähän muutakin vihreää kuin jäävuorisalaattia. Olisin ostanut ennemmin vehnänoraksen, mutta niitä ei lähikaupassa ollut.

Nyt viikkailemaan iso Ikea-kassillinen tänään pestyjä vaatteita ja pyyhkeitä ja sitten pitämään peukkua Leijonille. Mukavaa perjantai-iltaa! <3

 

P.S. Sagaformin Duo-yrittiruukkuni on muuten myynnissä, samoin muutama muu juttu. Kuvat löytyvät blogini sivupalkista ja kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse tai kommenttiboksissa.