Sain Palorannalta yhteistyön merkeissä muutaman tuotteen ja tässä niistä ensimmäinen: talouspaperiteline. Olen jo jonkin aikaa ollut uutta telinettä vailla, sillä entinen itse maalaamani teline on alkanut näyttää jo hieman kuluneelta ja vaikka tehtävänsä on moitteetta suorittanut niin uusi on aina uusi.

IMAG4381.jpg

Tässä siis uusi talouspaperiteline: Umbran Teardrop

IMAG4383.jpgIMAG4385.jpgIMAG4387.jpg

Teardrop on kromattu ja sirosta ulkomuodosta huolimatta jämäkkä. Pysyy hyvin pystyssä pyöreän alaosan avulla. Telineen nuppi on kierteillä varustettu muistuttaen lamppua. Nuppi irti, paperirulla telineeseen ja nuppi takaisin. Helppoa kuin heinänteko.

IMAG4388.jpgIMAG4395.jpg

Yllä olevassa kuvassa näkyy toinenkin Palorannalta saatu juttu ja siitä sitten juttua erikseen. Samoin alla olevassa kuvassa on pian esittelyyn pääsevä tuote. Itse en millään malta odottaa, sillä kyseessä on jotain todella tarpeellista (tai no kaikki saamani jutut tulivat todelliseen tarpeeseen), jota olenkin kovasti odottanut.

IMAG4398.jpg

Onko Paloranta teille tuttu verkkokauppa?

Tänään onkin sitten vissiin ihan kesäpäivä. <3 Suuntaan lounastamaan lapsuudenkotiini ja sitten pääsenkin kotiin touhaamaan. Mukavaa ja aurinkoista päivää kaikille! :)

 

Postaus tehty yhteistyössä Palorannan kanssa