Paljastuksia -postauksessani mainitsinkin suunnitelmistani lopettaa tupakointi. Sain paljon hyvää ja kannustavaa palautetta sekä myöskin vinkkejä. Yksi niistä pääsi toteutukseen asti ja hankin muutamankin lukijan suositteleman kirjan "Stumppaa tähän!".

IMAG4938.jpg

"Stumppaa tähän! perustuu Allen Carrin kuuluisaan menetelmään, jossa paneudutaan tupakoinnin todellisiin syihin. Kirjaa on myyty oli 10 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Oppaassa esitellään Easyway-menetelmä, joka lupaa yli 90-prosenttiset mahdollisuudet onnistua tupakoinnin lopettamisessa."

IMAG4939.jpg

IMAG4942.jpg

Pelkoa tosiaan on. Onnistunko? Miten tuskaiset on vieroitusoireet? Olen tupakoinut nyt 20 vuotta eli suurimman osan ajan elämästäni. Olen koukussa tupakkaan sekä henkisesti että fyysisesti. Kunpa tupakointi olisikin minulle pelkkä tapa!

IMAG4943.jpg

IMAG4944.jpg

Tupakoinnin lopettaminen olisi siis edessä kesän jälkeen, kun ilmat hieman viilenevät. Siinä on hyvä ajoitus opetella pois parvekkeella käymisestä, kun kylmään ei viitsi mennä. Ei se toki ole ainoa syy miksi olen päättänyt yrittää lopettamista juuri syksyllä, mutta ihan kaikkiin syihin en täällä blogin puolella mene. 

Onko teillä lukijoilla kokemusta tästä kirjasta (ja tupakoinnin lopettamisesta)? Osaatteko antaa vinkkejä, kannattaako kirja lukea ennen lopettamista vai aloittaa lukeminen samaan aikaan lopettamisen kanssa? Onko kellään ollut tupakasta kova riippuvuus sekä henkisesti että fyysisesti ja jos, niin miten olette selvinneet vieroitusoireista? Entä te, jotka tupakoitte: Oletteko suunnitelleet lopettavanne lähitulevaisuudessa?

Kaikki vinkit, kokemukset ja ajatukset aiheesta ovat tervetulleita!! Olisi kiva käydä hieman keskustelua kanssanne. :)