Sohvapöydällä lojuu usein kaikenlaista tavaraa, täällä ainakin. On kynää, kaukosäädintä yms. Tämän vuoksi olen jo jonkin aikaa etsinyt sopivaa tarjotinta/kulhoa/astiaa niin sanotulle sohvapöytäsälälle. Tänään vihdoin sellaisen löysin Ikeasta.

IMAG4645.jpgIMAG4646.jpg

Tämähän on oikeasti lautanen (Myndig), mutta on sen verran kaunis ja linjakas, että sopii hyvin tarjottimeksikin. Tällaiset voisivat olla ihan kivat ihan ruokalautasinakin. Hmm...

IMAG4650.jpgIMAG4651.jpgIMAG4652.jpgIMAG4654.jpg

Tarjottimelta halusin ainakin sen verran, että siihen on mahduttava television kaukosäädin. Aiemmin pöydällä olevaa sälää pidin Kastehelmen jälkiruokakipossa ja se nyt olikin auttamattoman pieni. Tässä uudessa voi pitää vaikka tuikkujakin tai muita pieniä asetelmia.

Myös parvekkeelle hankin jotain Ikeasta ja niistä sitten toisella kertaa. 

Tämä päivä onkin tehty Ikea-reissusta, lätkästä ja Euroviisuista. Ja kappas, aurinkokin pilkahtelee! <3

Mukavaa lauantai-iltaa!