Pitkään ovat kaikki pakkaus- ja paketointitarvikkeeni roikkuneet eteisen kaapin ovessa paperikasseissa. Kun lisää paketteja on tullut ja niiden materiaalit olen päätynyt säilyttämään ajatellen tulevia paketointia ja pakkauksia, niin olen tunkenut niitä paperikasseihin ja lopulta kasassa onkin ollut säilytyskatastrofi. Apuun hankin jo tovi sitten kankaisen säilytyslaatikon, jossa on myös kansi.

IMAG4324.jpgIMAG4331.jpg

Tästä sitten alkoi materiaalien läpikäynti ja niiden mahduttaminen laatikkoon. Kassit pursuilivat niin kovasti, että ajattelin projektin olevan pitkä. Mutta ei, nopeasti tuo sujui. Aivan turhaan olin tuotakin hommaa pitkittänyt.

IMAG4332.jpg

Isompia paperikasseja

IMAG4333.jpg

Naruja

IMAG4334.jpg

Kuplamuovia

IMAG4335.jpg

Pehmustettuja kuoria, paperipusseja yms.

IMAG4336.jpg

Yksi vanhan kokoinen Hesari

IMAG4337.jpg

Pahvipakkauksia

IMAG4338.jpg

Kangaskassikin löytyy, tällä voi vaikka kantaa lahjoja jonnekin ;)

IMAG4339.jpg

Pienempiä siistimpiä muovipusseja

IMAG4340_BURST002.jpg

Paperi- ja lahjakasseja

IMAG4341.jpg

Silkkipaperia ja kukkapaperia pakkailuun

Turhat ja tarpeettomat pois ja sitten järjestelemään laatikkoon. Kaikki mahtuivat hyvin ja nyt on paljon siistimpää. Ajan kanssa sitten selvinnee, kuinka paljon mitäkin materiaalia tarvitsee ja käykö jotkut materiaalit sitten tarpeettomiksi. Tällä hetkellä valikoima on nyt tässä ja kyllähän näillä jo hyvin pakkaa ja paketoi.

IMAG4342.jpgIMAG4343.jpg

Pakkaamatta jäi tuo yksi paperikassi, siihen voi sitten halutessaan säilöä jotain jonnekin. :)

Seuraavaakin projektia jo pukkaa, vähän on meinaan jäänyt. ;)

IMAG4344.jpg

Eli niinkin perinteinen kuin lehtien vieminen kierrätykseen. MUAH! :D

Onko muita, jotka joskus hieman laiskanlaisesti hoitavat lehtien kierrätyksen?

Näillä kuvilla ja tunnelmilla toivottelen kaikille mukavaa maanantaita ja alkavaa viikkoa! <3