Million Bells, miljoonakello, japaninkello, pikkupetunia... rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Lähdettiin muutama tunti sitten ystävän kanssa ihan ex-tempore Kaisaniemen Kodin1:een käymään. Mitään kummempia ostosuunnitelmia ei ollut, mutta sehän ei toki tarkoita etteikö mitään olisi tarttunut mukaan. ;)

Muutama päivä sitten kerroin ikävästi värjääntyneestä valkoisesta nahkasohvastani. Nyt on väritartunnan aiheuttaja selvillä, meinaan sain värjättyä nyt toisenkin puolen sohvasta. Hyvä minä! <3

Kodin1:stä lähti mukaan Softcaren nahanpuhdistusaine, sitä kun kovasti kehuttiin postaukseni kommenttiboksissa. Pidetään peukkuja, vaikka uskonkin ettei tuokaan auta.

IMAG4566.jpg

Ei ihan ehditty ulos myymälästä, kun miljoonat kellot kutsuivat ja näin ilmestyksen. Kyseessä siis postauksen alussa jo mainitsemani miljoonakello, ehkä kaunein hetkeen näkemäni kukka. <3

IMAG4567.jpgIMAG4568.jpgIMAG4569.jpgIMAG4570.jpg

Bongasin tämän ihanuuden suoraan kuormakärrystä, ei oltu ehditty vielä edes paikoilleen näitä sijoittamaan. Ystävällisen myyjän kanssa käytiin useampi kukkanen läpi, jotta varmasti löytyisi se paras yksilö. Mukaan tarttui myös rouheapintainen tummanharmaa suojaruukku. Sitten vaan kassan kautta kotiin. Harmiksemme alakerran kassa oli tyly ja epäkohtelias ja purki asiakkaaseen ärtymyksensä pitkästä ja yksinäisestä työpäivästä. Melkein jätin kukan ja ruukun siihen kassalle, mutta sitten keskitin ajatukseni vain kauniiseen uuteen kukkaan ja toivotin iloisesti ikävälle myyjälle hyvää illanjatkoa.

IMAG4572.jpgIMAG4576.jpg

Miljoonakello pääsi partsipöydälle ja krysanteemit sekä pelargonia hengailevat nyt tasolla. Ostin tuossa loppuviikosta keltaisen krysanteemin valkoisen kaveriksi. Vielä haluaisin parvekkeelle marketan, mutta katsotaan nyt. Lähiaikoina olisi tarkoitus mennä piipahtamaan Plantagenissa, kenties sieltä tarttuu jotain mukaan. Hih, loppuu kohta tila parvekkeelta. Pitäisiköhän muuttaa tämä blogi puutarhablogiksi, mitäs olette mieltä? ;)


Kohta jännätään jääkiekon MM-kisoja taas, tällä kertaa alkuerien viimeinen peli Latvia-Suomi. Toivottavasti voitetaan ja päästään lohkon kärkisijalle. Torstaina olisi sitten vuorossa puolivälierät ja taas Slovakia.

Kivaa iltaa! :)