Lauantaina Ikeasta ostin lasten Mammut-jakkaran. Yksi sellainen kotonani jo on ja se on toiminut apujakkarana suihkussa sekä sen päälle on voinut nousta kun on tarvinnut lisää korkeutta. Nyt halusin jakkaran parvekkeelle, sillä se toimii oikein kivasti kukkapenkkinä. :)

IMAG4659.jpgIMAG4660.jpgIMAG4664.jpgIMAG4665.jpg

Tämä kaunis ruukkugerbera valkoisella suojaruukulla on myös Ikeasta. Ennestään minulla on tällainen suojaruukku pystyraidoilla ja se on käytössä orkidealla. Kivan simppeli ja nätti ruukku myös tämä vaakaraitainenkin.

IMAG4669.jpgIMAG4674.jpgIMAG4682.jpg

Nyt jos vielä tulee hankittua uusia kukkia, niin saa alkaa jo enempi miettimään, mihin ne sijoittaisi. Parveke on kohta todellinen puutarha. :D

Täällä on tiedossa tänään tavallista lääkäriä, hammaslääkäriä ja ehdottomasti päikkäreitä. Toivottavasti myös "lukkomies" tulee ja saa mun parvekkeen oven auki, että saan kasteltua kukat. Eilinen oli niin kuuma päivä, että kukat olisi pitänyt kastella jo eilen auringon laskettua.

Mukavaa maanantaita! :)