Jestas, että on ollut kuuma päivä. Kaapista löytyi pari limeä, joten päätinpä normaalin sitruunan sijasta kokeilla limevettä. Aika veikeitä kuvia tuli!

IMAG4683.jpgIMAG4684.jpgIMAG4685.jpgIMAG4686.jpgIMAG4688.jpgIMAG4689.jpg

Nyt kun aurinko on laskenut sen verran että parvekkeella pystyisi taas istumaan ja voisin nauttia tätä limevettä siellä kivan lehden parissa tai puhelimessa höpötellen, niin eiköhän parvekkeen ovi ole jumissa. Kahva on auki-asennossa, mutta ei aukea. Hieman kuitenkin ovi joustaa, joten todennäköisesti oven yläosan lukko on jumiutunut pesään. Irroitin jo oven kahvankin, mutta eihän se mitään auttanut. Siellä nyt kukkaparat ovat janoissaan kuuman päivän jäljiltä enkä pääse niitä kastelemaan. Täytyy huomenna soitella huoltomiehelle.

Parempaa kivaa loppuiltaa ja hyvää yötä! :)