Pitkään on pitänyt tehdä jotain kylppärin tikashyllylle. 

Ennen

IMAG3585.jpg

IMAG3586.jpg

Ei järjettömän paha, mutta kaipasin hyllyille kuitenkin säilytyslaatikoita ja jotain muuta. Samalla kävin kaikki kosmetiikat läpi niin tikashyllyltä kuin peilikaapista. Tässä sitten tuloksia. Tässä vaiheessa voin kuitenkin sanoa, että tulos ei ole ihan sitä mitä halusin, mutta siihen on yksinkertainen syy: liikaa kosmetiikkaa ja tavaraa. Onneksi päätin osallistua haasteeseen, jossa on tarkoitus kuluttaa ensin jo olemassa olevat tuotteet ennen uuden ostamista.

IMAG4714.jpg

Nämä kaikki laatikossa olevat kosmetiikat ovat olleet pitkin poikin hyllyillä.

IMAG4717.jpg

Tässä pussukassa on erilaisia palasaippuoita.

IMAG4740.jpg

Tässä on peilikaappi siistittynä, vähemmän käytetyt kosmetiikat sujautin tuohon yllä olevaan laatikkoon.

IMAG4744.jpg

Isoon kosmetiikkalaukkuun sujautin kaikenlaisia meikkijuttuja.

IMAG4747.jpg

Tässä sitten pursuileva lopputulos. Kuten sanoin, kosmetiikkahaasteelle on tarvetta. :D

IMAG4742.jpg

IMAG4743.jpg

Tämmönenkin The Body Shopin suklaa-vartalonhoitosetti löytyy. Voitin tämän eräässä arvonnassa ja tämä sopii kivasti käytettäväksi vaikka loppusyksystä ja talvella. Tämä etsii vielä paikkaansa, en saanut sitä hyllylle järkevästi, mutta piti kuitenkin esitellä. :)

Jälkeen

IMAG4745.jpg

Ylähyllyn tekogerberat korvasin Ikean Fejka-tekokasvilla, joka aiemmin oli keittiön tasolla. Kynttilänjalat pääsivät kaappiin piiloon. Hajuvedet jäivät paikoilleen ja lasisen hiussäilytyskulhon korvasi taannoin H&M:sta ostamani krominen purnukka.

IMAG4746.jpg

Vihdoin myös vedenvihreä Kastehelmi ja samansävyinen pyyhe pääsivät somisteeksi vanulappupurnukan kanssa.

IMAG4748.jpg

Käsi- ja kasvopyyhkeet vaihdoin liinavaatekaapista kylppäriin omaan laatikkoon. Ovat helpommin saatavillakin.

IMAG4749.jpg

Tässä sitten kokonaisuus. Tuo kosmetiikkalaatikko on aika hurjan näköinen. Onpahan ainakin mitä kuluttaa loppuun, haastetta kerrakseen. :) Taidan tikashyllyn somistelun ja sisustelun suhteen palata asiaan joskus uudelleen, kun näky on edes hieman miellyttävämpi. Tästä muutoksesta itseltäni plussaa saavat ainoastaan pyyhkeiden uusi säilytyspaikka, kastehelmi-pyyhesomistus sekä ylähyllyn kasvi. Muutoinhan tämä näyttää aika lailla yhtä kaoottiselta kuin ennenkin. :D