Minulta toivottiin postausta käsilaukkuni sisällöstä. Sellaista en olekaan (muistaakseni) blogihistoriani aikana tehnyt, joten toteutetaanpa tämä toive nyt. :)

IMAG4624.jpg

Laukku on ihan perus merkitön malli H&M:sta. Iso, tilava ja helppo kantaa mukana olalla tai pitkän hihnan ansiosta yli olan.

IMAG4627.jpgIMAG4628.jpg

Mukana kulkee lähes aina kankainen kauppakassi. Myös purkkaa löytyy.

IMAG4629.jpg

Vesipullo, aurinkolasit ja avaimet. Aurinkolasit tosin ovat kesäaikaan lähes aina silmillä tai pään päällä.

IMAG4632.jpg

Kukkaro (pienempi tuossa kuvan etualalla), huulikiilto, nenäliinoja, matkakortti, kynä, intimituotteita ja pienessä purkissa särkylääkkeitä.

IMAG4634.jpg

Tigerista ostetussa nahkaisessa pussukassa on tällä hetkellä muutamat pinsetit, kulmien kestoväritarvikkeet, nenäsumute, astmapiippu. Mukana laukussa kulkee myös huulirasva, mp3-soitin sekä sukkapari. Sukat siksi, että ballerinoilla kulkiessa on ihan lämmin, mutta sisätiloissa ilman kenkiä jalkani palelevat herkästi. ;)

Silloin kun lähden pienemmällä käsilaukulla liikenteeseen, mukana on kaikki muut paitsi tuo nahkainen pussukka. Mahduttelen mukaani, mitä laukkuun mahtuu ja muista jutuista sitten tingin.

Semmoisia juttuja mulla laukussa, mitäs teiltä löytyy? Olisi kiva nähdä teidän muidenkin laukkusisältöjä, haastanpa teidät kaikki siis hieman vilauttelemaan. ;)