Muutama päivä sitten kerroin teille Epäjärjestys vie sisustamishalut -postauksessani, kuinka kotini on vallannut kaaos. Hetken tilannetta surkuteltuani ja otettuani hieman etäisyyttä kotiin käymällä asioilla sain aavistuksen energiaa ja pienillä askelilla lähdin selättämään kaaosta. 

Tässä kuvia ennen ja jälkeen...

IMAG4399.jpgIMAG4611.jpg

Kynttilät sun muut somisteet odottelivat aluksi paikkaansa ikävästi keskellä lattiaa, mutta nyt ne ovat päässeet Bestån sisälle.

IMAG4401.jpgIMAG4616.jpg

Sängyn jalkopääty on ollut varsinainen tavarakaaos. Nyt tilanne on hieman parempi, kun kävin tavarat läpi ja muutamat löysivät paikkansa kaapeista. Nyt tilanne ei ole enää ollenkaan niin paha vaikkei valmista vielä olekaan. :)

IMAG4403.jpgIMAG4612.jpgIMAG4613.jpg

Luopumislaatikkoon siirtyneet tavarat rönsyilivät pahasti yli äyräiden, mutta nyt ne on siirretty isompaan pahvilaatikkoon odottamaan kohtaloaan ja tuo kylpyhuoneen oven takaisin katastrofi on siistiytynyt ja tilalle laitoin keräykseen menevien lehtien säilytyslaatikon. Ah, avara näkymä on niin namia silmille. :)

Kävin myös keittiön astiakaapit läpi ja järjestelin niitä hieman parempaan kuntoon. Siitä juttua sitten myöhemmin. Nyt on aika suunnata lounaalle lapsuudenkotiin ja sieltä riennän ystävän avuksi. Illalla jännitetään jääkiekon MM-kisojen puolivälieräottelua Suomi-Slovakia. Matsi alkaakin jo klo 18:15, joten pitää yrittää muistaa olla silloin kotona. 

Aurinkoista päivää <3