Unisysteemit on hieman sekaisin, joten heräsin lyhyiden yöunien jälkeen jo seiskan maissa aamulla. Rauhallinen hetki kahvia nautiskellen läppärin ääressä ja blogihommia tehden. Lähdin jo melkein kauppojen avaamisaikaan ostoksille ja ostin äitienpäivälahjan. Sen lisäksi ohjelmassa oli tietenkin pienet päikkärit, iltapäiväkahvia jääkiekkoa (jee, Suomi voitti Itävallan 7-2!) sekä jotain, mistä postailen teille huomenna tai alkuviikosta. Pyykkiäkin tuli pestyä muutama koneellinen, nyt on likapyykkikorit tyhjänä. Lisäksi päivään on kuulunut seuraavia juttuja, ne kuvien muodossa.

Ensinnäkin kylvetin orkideani eli uppokastelin sen. Olenkin jo kertonut, että orkidean kastelutarpeen näkee hyvin juurista. Kun juuret ovat lähes hopeisen harmaat on aika kastelulle ja kastelun jälkeen juuret ovat jälleen vihreät. :)

IMAG4492.jpgIMAG4493.jpgIMAG4512.jpg

Sitten ryhdyin pelargonian elvytysoperaatioon. Tämä pelargonia kuuluu toiselle ihmiselle, mutta yritän nyt pelastaa sen, kun olenhan jo konkari, kun sain oman ensimmäisen pelargoniani elämään viime kesänä monta kuukautta. ;D Nypin kuivuneet kukat ja sijoitin kukan parvekkeelle . Katsotaan, mitä tästä projektista tulee. 

IMAG4520.jpgIMAG4521.jpgIMAG4527.jpg

Illalliseksi tein uunilohta ja söin sitä ihan pelkän kurkun kanssa. Lisäkkeenä tietenkin itse tehty kermaviilikastike. NAM! <3

IMAG4533.jpg

Loppuilta meneekin sitten telkkaria katsellessa, tortillasipseillessä sekä salsaten. ;)

IMAG4490.jpg

Huomenna ajattelin käydä päivällä lenkillä, jos säät sallii ja iltapäivällä ohjelmassa on äitienpäiväkahvit. 

Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki jokaiselle, joka jaksoi lukea loppuun. Ihan tarpeellisia juttuja sain tänään aikaiseksi, mutta ei tää elämä nyt kauhean erikoista ole. :D Näihin kuviin ja tunnelmiin: Mukavaa illanjatkoa ja hyvää yötä. <3