Onpa ollut pitkä ja jännittävä päivä. Aiemmin kävin lapsuudenkodissani lounaalla ja sitten viettämässä useamman tunnin ystävän luona kahvilla. Sen jälkeen jännättiin sydän tykyttäen Suomi-Slovakia jääkiekkomatsia (voitettiin!) ja hetki sitten saatiin vielä kuulla, että Suomi pääsee kisaamaan lauantain Euroviisuihinkin. Ennen viisuja kuitenkin saadaan täristä jännityksestä kun Suomi saa jäällä vastaansa minkä muunkaan kuin Ruotsin. Täytyykin pitää beetasalpaajat hollilla lauantaina. ;)

Nyt on ihan kohta aika mennä nukkumaan, on jo myöhä. Aamulla oon varmaan silmät ristissä, mutta sepäs ei haittaakaan, sillä aamupäivällä saattaa olla kiva tapaaminen edessä. <3 Nyt vaan ennen nukkumaanmenoa tajusin, että on ihan hillitön nälkä. Lounaasta on 11 tuntia ja illalla yhdeksän jälkeen söin rahkaa ja ananasta. Jotain piti siis keksiä ja tässä tulos.

IMAG4637.jpgIMAG4638.jpgIMAG4639.jpg

Rasvatonta raejuustoa (noin 100g) ja mehukeittoa (about saman verran). Tosi mielenkiintoinen makuyhdistelmä eikä heti ehkä tulisi mieleen sekoittaa näitä keskenään, mutta olen jo tottunut raejuuston ja mehukeiton yhdistelmään, sillä syön usein aamuisin kaurapuuroa, johon laitan sekaan molempia. Tämä ei varsinaisesti nälkää vienyt pois, mutta peitti pikkuisen mahanpohjaa, jotta nukkumaan mennessä ei vatsassa tunnu tyhjyys.

Miltä tämä yhdistelmä kuulostaa teidän mielestä? Onko teillä jotain hiukopaloja tai (muiden mielestä omituisia) makuyhdistelmiä, joista tykkäätte? :)

Hyvää yötä ja huomenta! <3