Pienen kotini kirous sekä siunaus on se, että ikkuna ja parveke ovat etelään. Koti kylpee kesäisin valossa eikä talvellakaan ole aivan pilkkopimeää. Yölläkin näkee liikkua ilman valoa. Samalla se tarkoittaa kuitenkin keväisin ja kesäisin aikamoista kuumuutta. Vielä ei pahimmassa kuumuudessa joudu olemaan, mutta viime kesänä kuumuus oli tuskallista ja hankinkin itselleni tornituulettimen. Tämä tuuletin on muuten myynnissä, kuva löytyy blogini sivupalkista ja yhteyttä voi ottaa sähköpostitse tai vaikkapa kommenttiboksissa.

Edellisten Sokoksen 3+1 päivien aikana osallistuin arvontaan, jossa saattoi voittaa itselleen kuvastosta valitsemansa lempparituotteen ja minäpä sitten valitsin Dysonin tuulettimen ja kappas, niin vaan arpaonni potkaisi ja nyt minulla on upea (ja kallis :D) tuuletin, joka on moderni ulkonäöltään sekä myöskin todella tehokas.

IMAG4498.jpgIMAG4501.jpg

Siirsin Bestån kiinni sänkyyn ja Bestån ikkunan puolelle jäi siten hyvä paikka tuulettimelle. (tässä kohtaa oli muuten orkidea kylvyssä, siksi tyhjä ruukku)

IMAG4502.jpg

Kun kerran istun tuolla puolella sohvaa, niin tuuletin tuulettaa juuri sopivasti kohti.

IMAG4511.jpgIMAG4505.jpg

Tuulettimella on oma kaukosäädin, jolla voi säätää puhallusvoimakkuutta. Teho on todella hyvä ja tuulettimen saa puhaltamaan suhteellisen kovaakin. Ääntähän tietenkin kovemmilla voimakkuuksilla tulee, mutta olkoon se sitten maksu kivasta puhurista. :)

IMAG4514.jpgIMAG4519.jpg

Tuuletin myös siis kääntyy toiseen suuntaan ja takaisin ja sen voi antaa myös puhaltaa vain eteenpäin.

IMAG4508.jpgIMAG4509.jpg

Olen niin onnellinen tuosta kaukosäätimestä, kun ei tarvitse erikseen käydä tuuletinta säätämässä vaan kaiken voi säätää ohjaimella ja jopa sammuttaa sen.

Itse tuuletin on ulkopinnaltaan korkeakiiltovalkoinen eli sopii täysin sisustukseen ;) Sisäpuoli on harmaa. Laite on kevyt, sitä jaksaa hyvin kantaa, jos paikanvaihdolle on tarvetta. Olen todella tyytyväinen tuulettimeen ja onnellinen siitä, että arpaonni osui kohdalle. Tämä oli niin nappiosuma tähän pieneen ja kuumaan yksiöön. <3