Pikkuinen yksiöni on hyvin valoisa. Parveke ja ikkuna ovat etelään ja valon määrä on aika kiva jopa talviaikaan. Keväällä ja kesällä tämä pieni kopperoni kylpee valossa. Aurinko alkaa paistamaan puolen päivän aikaan ja vetäytyy syrjään illalla vasta. Tuloksena on siis valoisuuden lisäksi hyvin lämmin asunto ja siten tulee aurinkoisia päiviä välillä kirottua hyvinkin raskaasti vaikka kesästä nautinkin.

Ikeasta Bestån hankkiessani ostin samalla rullaverhon. Verho on 2 metrinen pimentävä Tupplur-rullaverho. Olin laskeskellut, että kahden metrin verho yltää reilusti yli molemmin puolin ikkunasmyygiä. Verho kuitenkin meni juuri nappiin mitoituksen osalta ja se yltää juuri ja juuri smyygin leveyden verran.

Ennen

IMAG4358.jpg

Jälkeen

IMAG4360.jpgIMAG4362.jpgIMAG4363.jpgIMAG4372.jpgIMAG4374.jpgIMAG4375.jpgIMAG4376.jpgIMAG4377.jpgIMAG4378.jpg

Sivuverhot ovat tähän asti olleet aina kiinni. En ole jaksanut päivittäin availla ja sulkea verhoja, kun ne kerran on nätisti saatu kiinni ja aseteltua sohvan taakse. Valoa on kuitenkin riittänyt, koska verhot päästävät hieman valoa läpi ollen kuitenkin peittävät ja auringonpaiste on tosiaan ollut vahva niinä päivinä kun on jaksanut paistaa. :) Nyt sivuverhot ovat kirjaimellisesti sivulla mukavana lisänä ikkunaan ja verhon aukaiseminen toimii näppärästi narusta vetämällä.

Parvekkeen oveen en ole toistaiseksi ainakaan ajatellut hankkivani verhoa, alue on niin pieni, että paistakoon siitä sisään ihan rauhassa. :) Oven voi tarvittaessa peittää noilla sivuverhoilla.

Lopputulokseen olen varsin tyytyväinen. Kummasti pelkän verhon avulla sai hieman erilaista lookia huoneeseen.

Täällä on pari viime yötä mennyt vähän pipariksi ja olen herännyt jo reilusti ennen seiskaa. Joutuu ehkäpä nauttimaan pienet päiväunet, että jaksaa iltaan saakka. Aurinkoista ja kivaa päivää kaikille!