Postaukseni ovat olleet tällä viikolla aika lailla arki- ja elämäpainotteisia ja sisustusta on ollut niukasti. En kuitenkaan ole muuttumassa täysin lifestylebloggaajaksi saati kaupunkikuvaajaksi, vaikka kuvaaminen tällaisilla ihanilla kesäkeleillä keskustassa ja ympäriinsä onkin varsin mukavaa. :)

IMAG4900.jpg

IMAG4898.jpg

Huikea lounaani Kampin Beaniessa; karjalanpiirakka munavoilla ja lasillinen kuohuvaa. Elämys se tuokin... enpä koskaan kaupungilla käydessäni kuohuvaa juo, ainakaan päiväaikaan. :)

Minilounaan jälkeen olikin aika siirtyä Narinkkatorille kurkistelemaan Maailman MS-päivän ohjelmatarjontaa. Juontajana oli viihdealaltakin tuttu kansanedustaja Jani Toivola. Juontotauolla oli pakko käydä kättelemässä ja kiittämässä Toivolaa siitä, että kaikenlaisten kiireidensä keskellä hän tulee näin tärkeään tapahtumaan mukaan.

IMAG4913.jpg

Tapahtumassa esiintymässä oli myöskin Saija Varjus, yksi Suomen tunnetuimmista MS:ää sairastavista henkilöistä. Diagnoosin Saija on saanut jo vuonna 1998 ja tuolla se vaan seisoi ja esiintyi vaikka on sairautensa aikana käynyt läpi rankkojakin vaiheita.

IMAG4918.jpg

IMAG4920.jpg

MS-liiton työntekijät ja vapaaehtoiset jakoivat tietoa paikalla olleille. Lavalla kävi välillä myös MS-diagnoosin omaavia henkilöitä kertomassa omia tarinoinaan. Tämän vuoden teemana olikin MS-taudin tuhannet kasvot.

IMAG4923.jpg

IMAG4926.jpg

IMAG4927.jpg

IMAG4928.jpg

Alla oleva kuva kiteyttää aika ison osan tästä kaikesta ja paljon muustakin. Vai mitä sanotte?

IMAG4922.jpg

Sää oli mitä ihanin ja Narinkkatorilla oli mukava hengailla ja nauttia D-vitamiinia. 

Mitäs te olette tänään touhunneet? :)

 

P.S. Jotain perus arkipostausta on vielä tulossa tällä viikolla, mutta palaan kyllä sisustusaiheisiin heti kun mahdollista. Koittakaa kestää, jooko?