Koko pääsiäisen se himo vellosi mielessä ja tänään pääsin vihdoin pyhien päätyttyä shoppailemaan tanskalaiseen sisustusliikkeeseen Tigeriin. Tigerissa on samanlainen mielenkiintoinen momentti kuin Ikeassa, siellä käydessä harvemmin ostoksilta välttyy. ;) Tällä kertaa olin ihan kyllä antanut itselleni luvan jotain pientä hankkia.

515b032ec98c7e2a6f000017.jpg

Kävin ensin Kampin Tigerissa, mutta sieltä ei mukaani lähtenyt muuta kuin käsilihasten vahvistaja (3 €). 

Sieltä suuntasin sitten Tiimariin, jossa uutuutena olivat pesu- ja puhdistusaineet sekä erilaiset siivousvälineet. Olin jo melkein poistumassa myymälästä, kun yhtäkkiä bongasin jotain etsimääni: mustia mikrokuituliinoja! Tiskipöytäni siivous aiheuttaa mikrokuituliinoihin aikamoisia tummia tahroja ja mikrokuituliina on kuitenkin kaikkein paras liina siivoukseen imukykynsä vuoksi. Nyt sekin ongelma on ratkaistu. :) Ostin myös pirteän turkoosin värisiä mikrokuituliinoja. Pakkauksessa on kaksi samanväristä liinaa ja hinta yhdelle paketille oli vain 1,90. Tosin jostain syystä kahdesta paketista maksoin vain kolme euroa.

515b08d5c98c7e3c72000020.jpg

515b08d9c98c7ea06d000019.jpg

515b08d5c98c7ec17300000c.jpg

Tuon valkoisen kannellisen muovipunoslaatikon ostin lopulta Itiksen Tigerista ja samoin aurinkolasit.

Vasta tänään mulle selvisi, että Tiger-myymälät löytyvät myös Vuosaaren Columbuksesta sekä Ruoholahden kauppakeskuksesta. Olen ehkä hieman hullu, mutta taidanpa huomenna mennä katsastamaan Ruoholahden myymälän valikoiman. ;) No joo, mulla on hieman asiaa myös Kodin Ykköseen ja Ruoholahden "uudessa" myymälässä en olekaan vielä käynyt. Kaksi kärpästä siis samalla iskulla!