Vakituinen Hullut Päivät-ostos on itselläni aina Methodin tuotteet. Tällä kertaa mukaan lähti lasinpesuaine ja Pink Grapefruit yleispuhdistussuihke. Lasinpesuneste on tärkeä näin keväällä, kun on aika taas kuurata ikkunoita talven jäljiltä. Lisäksi sillä on kätevä puhdistaa Bestån päällä oleva lasilevy sekä tietysti kodin peilit.

51683264c98c7ec12200001a.jpg

51683264c98c7ea511000049.jpg

Yleispuhdistusainekin pääsee aika pian käyttöön, sillä keittiösuihke ei varmasti kauaa putelissaan vanhene. :) Klementiinin tuoksuinen keittiösuihke (saatu blogin kautta Eettiseltä Luksukselta) on ollut hyvä ja kivan tuoksuinen, mutta homman hoitaa keittiössä hyvin myös ihan perus yleispuhdistusaine. Tuoksua lukuunottamatta INCI on sama.

51683267c98c7e671d000023.jpg

Lasinpesuaineidenkin pullot ovat ajan saatossa muuttuneet ulkonäöllisesti. Nykyään pullo on mukavan virtaviivainen hieman kulmikkaana. Vanha puteli tyhjeni äsken ja uusikin sai kivan alun, kun innostuin pesemään parvekkeen lasit. Oli siinä hommaa enkä ole tulokseen täysin tyytyväinen, täydellistä jälkeä kun haluan. Puhtaat lasit nyt toki ovat, mutta kuten tavallista, niihin jäi jonkinlaisia rantuja. Ehkä ensi kerralla paremmalla onnella ja toisenlaisella taktiikalla. :D

Onko teillä parveke- tai terassilasituksia ja jos, niin miten saatte niistä täydelliset? ;)