Täällä yritetään edelleen pitää parempaa huolta ruokavaliosta. Ei ole aina helppoa, kun laiskottaa ja voi jumpe tätä makeanhimoa! :D Parina päivänä olen kuitenkin syönyt hyvän ruoan, joka koostuu yksinkertaisesti lihasta ja salaatista. Pakko jakaa tämä kuva teille, koska annos oli yksinkertaisuudessaan vaan niin nätti. ;)

5176a9b189ac61f530000014.jpg

Porsaan ulkofileepihvi ja kaveriksi salaattia. Salaatissa aineksina jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattia, salaattijuustoa, vehnänorasta, herneenversoja ja auringonkukansiemeniä.

Vatsa tuli täyteen, mutta eipä ollut tietoakaan ähkystä vaan olo oli kevyt.

Aamiaiseksi söin kaurapuuroa rasvattomalla raejuustolla ja mehukeitolla. Iltapalaksi varmaan tuttuun tapaan maustamatonta maitorahkaa ja sekaan purkku ananasta. Aamulla muuten pitkästä aikaa join sitruunavettä. Iso lasillinen kylmää vettä yöksi huoneenlämpöön "vetäytymään" ja neljäsosa sitruunan mehu sitten veden sekaan. On hyvää ja päivä lähtee mukavasti käyntiin, varsinkin kun vielä juo muutaman kupillisen maitokahvia perään. :)

Tällä kertaa siis tällaista ruokahöpinää, näitä saattaa tulla välillä myös jatkossa. Varsinkin nyt, kun teen tätä ruokavalioremonttia.

Mukavaa iltaa kaikille! :)