Taas yksi haave toteutunut, nyt mulla on valkoinen televisio! <3 

Tilasin Hobby Hallista kanta-asiakastarjouksella valkoisen 32 tuumaisen LG:n television. Tilauksen tein perjantaina 15.3. ja postipoika toimitti television eilen eli perjantaina 22.3. Ihan sopivan nopea toimitus. Tänään sitten asenneltiin äidin kanssa töllötin toimintakuntoon enkä voi olla iloisempi! Tyytyväisempi toki kyllä, sillä kaukosäädin ei toimi. Tällä hetkellä en tosin siitä välitä, sillä katson televisiota kuitenkin digiboksin kautta. Tiistaina pyydän kaverilta konsultaatioapua ja paneudun asiaan sitten enemmän, jos vielä on tarvetta. Mutta nyt kuviin. 

Ennen

IMAG3575.jpg

Nyt

IMAG3576.jpg


IMAG3581.jpg


IMAG3583.jpg


Mä olen niin onnellinen. Tuo valkoinen televisio toi tullessaan niin paljon keveyttä. Voi hitsi miltä se sitten näyttää kun tiistaina saan Bestån! :)

Miltäs kokonaisuus näyttää teidän mielestä? Vähän ankealtahan tuo näyttää tason ja laatikoiden osalta, mutta ei anneta sen häiritä. Varsinkaan kun "apu" on tulossa!! :D


Ja niin, tervetuloa kaikki uudet lukijat! <3 Teitä on muutama taas kirjautunut julkiseksi lukijaksi. Kannattaa myös klikata tykkääjäksi blogin Facebook-sivuille, siellä meinaan aina jotain pientä extraa on tarjolla. :) Blogin sivupalkissa on myös kauniita namiskuukkeleita (hih!), joista löytyy erilaisia vaihtoehtoja minun ja blogini seurailemiseksi. Rohkeasti vaan klikkailemaan!!

Onnellista lauantai-iltaa! <3