Oma televisioni on temppuilut jonkin aikaa, vaikka onkin vasta 2,5-vuotias. Vika on joillekin Sonyn malleille tyypillinen, jossa telkkarin reunasta toiseen ilmestyy kummallinen palkki. Itselläni se on juuri tekstityksen kohdalla. Kun telkkarin pistää päälle, se on kokonaan harmaa palkki, josta tekstitys kuultaa läpi ja jonkin aikaa telkkarin oltua päällä, jäljelle jää tekstityksen yläosaan kapea viiva, joka on välillä vihreä ja välillä punainen. Netin syövereissä on olemassa toki ohje, jonka avulla ongelmasta pääsisi eroon.

Mutta toistalta... nyt olisi hyvä sauma hankkia uusi televisio. Mitään erikoisia ominaisuuksia en telkkarilleni tarvitse, kun en ole mikään hifistelijä, mutta telkkari saa olla perus toimiva ja tietenkin nyt on hyvä katsoa myös, löytyisikö telkkaria vaikkapa valkoisena sopivasta hintaluokasta. ;) Alla muutama vaihtoehto, joihin törmäsin Hobby Hallissa.

Philips+32PFL5007T+-LED-tv+32%E2%80%9D+H

Philips

32PFL5007T -LED-tv 32”Thomson+32HU5253-LED-tv+32%E2%80%9D+Hobb


Thomson

32HU5253-LED-tv 32”LG+32LS359T-LED-tv+32%E2%80%9D+Hobby+Hal


LG

32LS359T-LED-tv 32”Yllä olevissa kuvissa siis yksi harmaa ja kaksi valkoista televisiota... Philips, Thomson ja LG. Kaikki ovat kooltaan 32 tuumaisia. Pieneen yksiöön se on oivan kokoinen televisio. :)

Minä olen valintani kyllä tehnyt, ei kai siitä pääse mihinkään (varsinkaan kun tilaus lähti juuri eteenpäin, HIH!). Minkä te valitsisitte?


Kuvat: Hobby Hall