Tiistain Ikea-reissulta kotiutui odotetusti myös pikkukrääsää. Pientä ja tarpeellista arjen hallintaan ja keväiseen sisustukseen. :)

51555423c98c7e7a42000007.jpg

Rationell-laatikko helpottamaan ruokasäilytystä, keltaisia tiskiharjoja, keittokauha, paristoja, keltaisia pitkiä kynttilöitä sekä kahta eri kokoa Kassett-laatikoita. Niin ja pikkuisia keltaisia pyyhkeitä keittiöön.

Koti on kaaoksessa ja pääsiäisen aikana olisi tarkoitus järjestellä tavaroita paikoilleen ja siistiä pintoja. Kumma miten sitä koti voikaan muuttua kaaokseksi vain siksi, kun tulee uusia huonekaluja. ;) No joo, onhan se ymmärrettävää, kun vanhat huonekalut on siirrettävä syrjään uusien tilalle ja niille vanhoille sitten löydettävä uusi paikka sekä myöskin muille tavaroille. 

Jyskistä vuosia sitten hankittu eteispenkki, joka sittemmin toimi tv-tasona ja jonka Bestå korvasi on nyt väliaikaisesti sijoitettuna sänkyni jalkopäätyyn. Sille on mielessä uusi paikka, mutta sitä ennen on tehtävä sitten muita järjestelyjä. Ihan kuin olisi juuri muuttanut, semmoinen sekasotku täällä on! :D No, onneksi ei ole mihinkään kiire. Hiljaa hyvä tulee!

Aikaa siis vielä menee, mutta kun kaaos on edes jotenkin selätetty, yritän ottaa teille hieman kokonaisvaltaisempia kuvia "uudesta" kodistani. Bestå muutti yleisilmettä aika radikaalisti ja nautin nykyisestä yleisilmeestä kovasti. :)


Aurinkoista pitkäperjantaita! <3