Oon yrittänyt vähän miettiä, että mitä tässä ajan saatossa edellisen Ikea-reissun jäljiltä on tullut mieleen hankittavaa. Samalla, kun sitä Beståa lähden hakemaan niin voisi kotiuttaa muutaman muunkin tarpeellisen jutun.

Kuvankaappaus+2013-3-15+kello+17.40.30.p

En muista miten paljon olen asiasta puhunut, mutta keväällä, kesällä ja alkusyksystä tää asunto on kuin valossa kylpevä pätsi. Valo tai tarkemmin sanottuna aurinko on ihan kiva ja piristävä asia, mutta ei enää siinä vaiheessa kun se häiritsee asumismukavuutta. Aurinko sisään paistaessaan vaikeuttaa läppärin näytön näkemistä ja samoin telkkarin katsomista. Mitä enemmän aurinko sisään paistaa, sen kuumempi on. Ei sinänsä ihme, kun on pieni yksiö etelän suuntaan ja asunnon ainoa ikkuna on juuri sinne. :D Tuulettimella on totisesti käyttöä, olen itse asiassa jo muutamana iltapäivänä auringon paistaessa harkinnut sen hakemista varastosta. Päivisin jo nyt on partsilla t-paita-keli, lämpötila parvekelasituksen ollessa kiinni kohoaa helposti 30 asteeseen.

Nyt meinasin, että ainakin valo-ongelmaan yritän saada helpotusta hankkimalla Ikeasta halvan rullaverhon. Kyseessä on täysin pimentävä verho. Parvekkeen ovi saa toistaiseksi olla ilman rullista.

Tupplur+rullaverho+180x195+pimenta%CC%88

Lisäksi kodissani ei ole vielä laisinkaan kokovartalopeiliä. Mietin, josko kotiuttaisi sen samalla. Olen päättänyt hankkia Ikean Stave-peilin, joka 40 cm leveydellään sopisi hyvin eteisen kaapin sivuun kylppärin oven taakse niin sanotusti. Kylppärin oven ollessa kiinni peilin edessä mahtuisi sitten keikistelemään eikä tarvitsisi enää pukeutua "sokkona" ja tarkastaa vasta hissin peilistä lähtiessä että onhan nyt kaikki kohdillaan. ;)

stave-peili__74209_PE190954_S4.jpg

Lisäksi ostoslistalla olisi Kassett-laatikoita valkoisina. Kahta kokoa; pienempään DVD-levyjä, joita on taas kertynyt sekä isompien avulla ehkä hieman järjestystä räjähtäneeseen siivouskaappiin. Lisäksi olen miettinyt, josko viitsisin sijoittaa viisi euroa (hih ;)) valkoiseen Lack-pöytään, jotta Bestån tullessa kodin väritys olisi yhtenäisempi. Telkkarin lisäksi kun täällä ei oikeastaan enää ole mustaa ja uusi telkkarikin tulee olemaan valkoinen. :)

kassett-kannellinen-laatikko__0147783_PE

Jos rahaa olisi ylettömästi, kotiuttaisin vielä kaksi alla olevan kuvan mukaista Skärpo-tuolia parvekkeelleni. <3

skarpo-lepotuoli__0088370_PE219330_S4.JP

Nämä kävisivät kivasti kaverina valkoiselle TamTamilleni. Ja kun en tiedä, tarvitsenko oikeasti parvekkeelle ruokapöytää, joka sinne eksyi muuton yhteydessä parvekekalustoksi tilanpuutteen vuoksi. Ehkä tällä Ikea-reissulla haaveeni ei näistä tuoleista toteudu, mutta ehkä keväämmällä tai alkukesästä sitten. <3

Ihanaa, että saan kotiin kauan odotetun Bestån ja sitä kautta hieman järjestystä!


Kuvat: Ikea