Pöytä on korkeakiiltovalkoinen ja mitat 90 x 90 x 74

Pöytä on hankittu elokuussa 2011 ja siinä on pieniä elämän jälkiä. Pöydän ollessa vielä uusi, siihen pääsi tipahtamaan kynsilakanpoistoainetta ja pintaan tuli pieni vaurio. Tähän uuteen kotiin muuttaessa pöydän kulmat hieman kärsivät ja yhteen reunaan tuli kolhu. Reunoissa on hieman kulumajälkiä, kun tarkemmin katselee. Pöydästä saa kuitenkin pienellä työllä varmasti ihan visuaalisesti eheän. Kunnossa ei muutoin ole mitään vikaa ja mielestäni pöytä on vakaa. Pöytä on ollut minulla parvekekalustona tässä uudessa kodissa, mutta parvekelasituksen vuoksi kosteus- tai muita vaurioita ei ole tullut.

Itse tykkään pöydästä edelleen ja ottaisin sen mielelläni kotiini sisälle, jos vaan mahtuisi. Parvekkeelle kuitenkin on toisenlaisia suunnitelmia, joten pöytä joutuu väistymään.

IMAG3554.jpg

IMAG3557.jpg

IMAG3559.jpg

IMAG3560.jpg

IMAG3561.jpg

Hintapyyntö 20 euroa. EDIT: Hinnoittelutaitoni ovat alkeelliset, joten hintapyyntöä voin myös laskea.

Pöytä on noudettavissa käteisellä Itä-Helsingistä.


Yhteydenotot sähköpostilla

whiteandfresh@gmail.com