Viikolla pääsin pesutupailemaan ja samalla testaamaan vihdoin ja viimein Eettiseltä Luksukselta saamaani Methodin hajusteetonta Free + Clear pyykinpesuainetta. Olen tähän mennessä käyttänyt Fresh Airia, joka on aivan mielettömän raikas ja ihanan tuoksuinen pesuaine.

IMAG3242.jpg

Tässä kuten Fresh Airissakin on kätevä pumpputekniikka. Pesuaineen voi pumpata normaalisti nestemäisen pesuaineen tavoin pesuainelokeroon tai reippaasti vain suoraan pyykin sekaan rumpuun. Itse olen pumpannut aineen pyykin sekaan.

IMAG3243.jpg

Ohje kertoo annostukseksi neljä painallusta, mutta vähempikin riittää. Riippuen pyykin likaisuudesta olen annostellut koneeseen 2-3 painallusta. Puhdasta on tullut :)

Suosittelen tätä pesuainetta, jos todella toivoo, että pyykki ei puhtaana tuoksu miltään. Pesin useampia koneellisia eikä yksikään koneellinen puhtaana tuoksunu yksinkertaisesti yhtään miltään. Todellakin hajusteeton, kuten nimi kertoo. Jos puolestaan pyykkiin toivoo raikasta tuoksua, suosittelen Fresh Airia. 

Lisätietoa ja ainesosaluettelo Free + Clear pyykinpesuaineesta löytyy täältä.


Ja käykää ihmeessä tykkäämässä White & Freshin Facebook-sivusta, niin olette mukana arvonnassa, jossa arvotaan Methodin Peony Blossom pyykinpesuaine.

Arvonnasta lisää osallistumisohjeineen pääsette lukemaan TÄSTÄ!

IMAG3226-001.jpg


Postaus tehty yhteistyössä Eettisen Luksuksen kanssa