Maaliskuusta alkaa lähtölaskenta kevääseen ja sen kunniaksi perjantaina eli kuun eka päivä kotiutin Prismasta ruukkunarsissin.

IMAG3279.jpg

Nuppuja oli kaksi, joista toinen hieman enempi auennut.

IMAG3271.jpg

Sujautin ruukun tuollaiseen sinkkiruukkuun ja jäin ihastelemaan komeutta.

IMAG3270.jpg

IMAG3269.jpg

Illalla tapahtui jotain ennenkuulumatonta. Kuulin pienen risahduksen ja katsoessani äänen suuntaan, huomasin, että kolmas nuppu oli auennut. En ikinä ole kokenut mitään vastaavaa. Mielettömän jännä fiilis oli tajuta kuulleensa kukan puhkeamisen. :)

Lauantaina aamulla, kun heräsin näky oli jo tällainen.

IMAG3283.jpg

Niin kaunista, niin kaunista. 

Viime vuonna ostin narsissin myöhemmin keväällä, kun paljasta maatakin oli jo näkyvillä ja kukka kesti sijoittamisen parvekkeelle. Kaipa tämäkin tuolla lasitetulla parvekkeella olisi kestänyt, mutta halusinpa keltaista kevättunnelmaa nyt ihan kotiin. Pääsiäiseksi voi sitten hankkia uuden narsissin. Silloin tosin saattaa parvekkeella olla jo liian kuuma kukalle. Hankala tuo eteläsuuntaan oleva lasitettu parveke, eikö? :)