Ajatuksissani oli raikastaa hieman kylpyhuoneen ilmettä värikkäillä tekstiileillä, lähinnä siis pyyhkeillä. Ennestään oli kaksi keltaista Finlaysonin pikkupyyhettä, jotka ostin viime keväänä keltaisen himon iskiessä ja nyt sain erään arvontavoiton kautta vielä keltaisen kylpypyyhkeen. Sopivat ihan ok yhteen vaikka ovatkin keskenään hieman eri sävyä. Tällä tavoin ajattelin saavani hieman keväistä ilmettä kylpyhuoneeseen.

IMAG3488.jpg

IMAG3490.jpg

IMAG3487.jpg

IMAG3491.jpg

IMAG3492.jpg

Värinä keltainen miellyttää edelleen ja tykkään myös, että kylpyhuoneessa olevat kaikki pyyhkeet ovat saman värisiä. Jokin kuitenkin tökkii. 

Kylpyhuoneeni on perinteinen vuokrakoti-kylppäri vaikkakin uusi ja valoisa. Tykkään seinälaatoista ja lattia on myös kiva harmaana. Nyt vain iski tajuntaan, miten vuokrakotimainen se on. Kylppäri kaipaa jotain, mutta mitä? Ainakin sisustustikkaita pitää vähän siistiä, on täynnä taas tikkaiden hyllyt kaikenlaista tavaraa. Eikä kaikenlaisten kosmetiikkaputeleiden tyhjentyminen ole niin nopeaa touhua, että niiden määrä kovin äkkiä laskisi näkyvästi. Pieni yleisilmeen siistimisidea tikkaiden osalta mulla on, mutta siitä myöhemmin kun ehdin sen kimppuun.

Mutta miten kohentaa yleisilmettä niin, että se näkyisi heti kylpyhuoneeseen astuttaessa? Ja miten sen voisi tehdä pienellä rahalla?!!