Kävin tänään pitkästä aikaa keskustan H&M Home myymälässä. Halusin käydä hypistelemässä tuotteita ja vähän katsomassa, miltä ne näyttää livenä. Kaikki edellisen tilaukseni tuotteista olivat kutakuinkin juuri oikean sävyisiä ja se keltainen kynttilä lasikipossa on täysin oikea keltainen! <3

En ole ollut mitenkään super kiinnostunut kromin värisistä jutuista, mutta jostain syystä näin jotain myymälän hyllyllä ja ei siinä mutinat auttanut vaan kotimatkalle lähti krominen purnukka.

IMAG3516.jpg


IMAG3517.jpg


Kannellisen purkin sisäpuoli on keraaminen ja purkin pinta krominen. Purkilla on siis hieman painoa. Purkki on ajatuksissani sijoitettuna jo kylpyhuoneeseen.

Lisäksi piipahdin Sokoksen 3+1 päivillä, heikkouteni on yleensä kosmetiikka-alelaarit. Kohtalokseni ne koituivat jälleen. Aika hyvin pystyin hillitsemään itseni, päässäni nakutti niin voimakkaasti ajatus vuoden alussa aloittamastani haasteesta, jossa on tarkoitus käyttää jo olemassa olevat kosmetiikkatuotteet loppuun ennen uusien hankkimista. Olisin halunnut löytää halvalla jotain hyvää luonnonkosmetiikkaa ja melkein hankin Dr. Hauschkan huulivoiteen, mutta pääsyin sitten jatkamaan huulieni voitelua Bepanthenilla. ;) Mukaan lähti kuitenkin seuraava tuotepaketti.

IMAG3506.jpg


IMAG3507.jpg


Ziajan appelsiini suihkusaippua ja vartalovoi. Tuotteista olen kuullut hyvää ja nämä tuotteet olivat yhteishintaan 8,90 euroa (norm. 16,90). Suihkusaippua on kooltaan 500ml ja vartalovoi 200ml eli ihan reippaan kokoiset putelit. Ja aivan ihanan raikkaan väriset, sopivat tosi hyvin keväiseen ja kesäiseen hemmotteluun. :)

Lisäksi kävin nauttimassa pitkästä aikaa Stockmann Delissä ihanan broileri-caesarsalaatin ja kyytipojaksi Starbucksin Seattle Latten. Kaiken kruunasi ihanaakin ihanampi auringonpaiste sekä tietenkin Sokokselta pienellä alennuksellä löytyneet Merkkarit. :)

Kohta alkaakin Kaisa ja puoli valtakuntaa ja pääsee taas nautiskelemaan ihanan Teuvon seurasta.

Mukavaa loppuiltaa kaikille! <3