Nämä pyyhkeet kun ekan kerran näin H&M:lla, se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Niinpä tilasin nämä heti, kun ostolakkokuukauteni eli helmikuu päättyi.

IMAG3393.jpg


IMAG3391.jpg


IMAG3389.jpg


IMAG3388.jpg


IMAG3392.jpg


IMAG3387.jpg


Sopivat aivan täydellisesti kaikkiin kotini väreihin, joita valkoisen, harmaan ja keltaisen lisäksi taitaa tänä keväänä olla myös turkoosi ja vihreä. Pyyhkeet ovat velouria, mutta ei haittaa, sillä pääosinhan näihin kuitenkin kuivaan käteni.

Aivan täydellistä! <3

Lisäksi tilasin kuminauhalakanan valkoisena, sillä harmaaseen versioon olen ollut todella tyytyväinen. Ei ole kertaakaan tarvinnut lakaa ojentaa vaan on nätisti pysynyt patjan päällä. Se on jopa sen arvoista, että joudun säilyttämään lakanat kaapissa rytyssä. :D En siis vielä ole opetellut kuminauhalakanan viikkausta.

IMAG3395.jpg

Samoin tilasin yhden harmaan tyynynpäällisen, sillä aiemmin hankkimassani pussilakanasetissä oli vain yksi tyynyliina - kuten normaalisti aina onkin. Käytössä on kuitenkin useimmiten kaksi tyynyä, joten tyynyliina tuli tarpeeseen.

Huomenna olisi tarkoitus postata keittiöstä, hieman laajemmin tällä kertaa. Sain tiskipöydän tänään jynssättyä ja nyt on taas puhdasta, ihanaa!

Mukavaa lauantai-iltaa <3