Kokonaisuudessaan tällä kertaa. Joo, oikeesti... ei mitään yhtä tiettyä yksityiskohtaa. Voitteko kuvitella?! ;)

Sain kerrankin sekä tiskipöydän että tason sellaiseen kuosiin, että kehtasin ottaa kokonaisuuskuvan. Tiskipöydän siivotessani vaihdoin samalla Moccamasterin takaisin vanhalle paikalleen, sillä se oli toisaalla hieman hankalakäyttöinen. Keittimen taakse sijoitin mustan tarjottimeni suojaksi, sillä keitin tykkää höyrytä päällä ollessaan kahvitahroja seinälaattojen saumoihin. Ja ei, ne tahrat ei lähde irti... ei Universal Stonella eikä ns. taikasienelläkään.

IMAG3406.jpg

IMAG3404.jpg

IMAG3403.jpg

IMAG3402.jpg

IMAG3401.jpg

IMAG3400.jpg

Tältä näyttää siis keittiöni yhdellä silmäyksellä katsottuna. Roipekori hieman pursuaa, mutta on nipin napin vielä aisoissa. ;)

Täällä on sairastuttu flunssaan ja yskittää niin pirusti. Ihan 100% ei ole tauti vielä iskenyt ja toivonkin ettei kovin pahemmaksi enää menekään ja että paranisi mahdollisimman pian ilman mitään keuhkoputkentulehduksia tms. Lepoa vain, sitä se vaatii. Olihan tämä vähän eilen jo aistittavissa kun oli vähän yskän tuntua ja illalla sain siivous-spurtin. Sellaisia iskee joskus jos on tulossa kipeäksi, kenties kroppa valmistautuu pidempään lepoon. ;)


Ja muistakaahan käydä tykkäilemässä White & Freshin Facebook-sivuista, vielä on klo 19 asti aikaa ennen kuin Method-arvonta päättyy. Lisätietoa arvonnasta täältä!