Tällä kertaa suunnatonta iloa tuo puhtaat petivaatteet sängyssä. Ja erityisesti H&M:sta hankitut harmaat petivaatteet; pussilakanasetti ja kuminauhalakana. 

IMAG3338.jpg

Nämä ovat nyt kerran käyneet pesussa ja toivottavasti pysyvät muodossaan yhtä hyvin kuin ensimmäisellä käyttökerralla. Harmaa on kiitollinen väri, sillä siinä ei pienet liat ja pölyt näy ihan heti. Nykyään tuntuu, kuin kaikki valkoiset liinavaatteeni olisivat täynnä tummentumia ja tahroja ja niiden lähteminen pesussa vaikuttaa vain haaveelta. Ehkä siirryn kokonaan harmaisiin liinavaatteisiin? Tosin rakastan yli kaiken valkoisia liinavaatteita.

Nyt on kuitenkin varsin onnellinen olo, kun sain taas nämä harmaat sänkyyn. Perusteellisessa suihkussa on käyty ja nyt alkaa rakas lemppariohjelmani Kosto. Sitten kelpaa hetken lueskella lemppariblogeja ja siirtyä untenmaille. Huomenna onkin juhlapäivä eikä sitä tiedä mitä kaikkea se mukanaan tuo. :)

Hyvää yötä ja toivottavasti aurinkoista alkavaa viikkoa! <3