Stockmannilta tilaamani mintun väriset Piecesin Funky Highwaist Leggingssitimp?type(inv)g(19847366)a(2045757) saapuivat joitain päiviä sitten ja eilen sain niitä vihdoin kokeiltua. Koko oli juuri passeli, sen tosin jo tiesin edellisistä mustista ja tummansinisistä versioistani. Jalkaani kun nämä sain, tiesin heti, että näitä ei palauteta. Oikeastaan jo paketista kurkistaessani sen tiesin, kun näin mintun väsyn. :D

IMAG3452.jpg

IMAG3454.jpg

IMAG3456.jpg
Kuviin valitettavasti jäi kotirönttösukat. Kuvitelkaa ne vaikka valkoisiksi. ;)

Ja kultaharakkana housujen yksityiskohtana oleva kullanvärinen vetoketju miellyttää silmää eniten!

IMAG3485.jpg

IMAG3484.jpg

Tänään uskaltauduin täältä sairastuvalta ulos ja käytiin Lanternan Expertin tukkuhintapäivän tarjouksia tutkailemassa. Jos olisi ollut rahaa, olisin voinut kotiuttaa Blue-Ray soittimen. Käytiin myös Jyskissä ja siellä oli kaikenlaista kivaa, mutta mikään ei oikeastaan säväyttänyt. Paitsi...

IMAG3459.jpg

IMAG3464.jpg

IMAG3466.jpg

IMAG3470.jpg

Valkoiset Made in China muovitossut, hinta huikea 2 €. Nää vaan oli niiiin söpöt värinsä ja kärkiensä muodon vuoksi. Näillä sopii tepsutella parvekkeella ja piipahtaa pesutuvassa. Niin ja se tärkein: Sopivat sisustukseen! ;)


Sisältää mainoslinkkejä