Onpa ollut kerrassaan omituinen päivä, niin sään puolesta kuin muutoinkin. Pirtsakkana heräsin aamulla ja nautiskelin aamukaffet, jonka jälkeen valmistauduin lounastreffeihin ystäväni kanssa. Käytiin nautiskelemassa ihan kunnon pippuripihvit ja pepsi maxit. :D

IMAG3378.jpg

Yllärinä sitten eteeni lätkäistiin paketti, josta paljastui muutama tuotantokausi Greyn anatomiaa. Ah, lempparisarjani! <3

IMAG3379.jpg

IMAG3381.jpg

Olikohan lounas hieman tuhti, mutta jostain syystä väsähdin aivan täysin. Tulin kotiin ja keitin kahvia, jotta pysyisin hereillä. Sain juotua yhden kupillisen kun oli pakko luovuttaa ja otinkin vajaan tunnin tirsat ennen pesutuparumbaa. Toisaalta voihan tää selkäkin ja lääkkeet väsymyksen aiheuttaa, meinaan selkä on pari päivää äkäillyt nyt ihan toden teolla. On särkyä, kipua ja jumia ja pahimmillaan kun selkä särkee, niin särkee jalkoja myöten. Soitin terveyskeskuksesta uudet kipulääkereseptit, mutta koska liikkeellä ollessani reseptejä ei oltu vielä uusittu niin jouduin turvautumaan "vanhaan ystävääni" Voltareniin. Josko se nyt veisi pahimmat kivut ja säryt pois.

Loppuilta kuitenkin kuluu pesutuvan, Salkkareiden, Voice of Finlandin ja teidän ihanien blogien parissa. Eiköhän tää kipu, särky ja väsymys tässä viikonlopun aikana vielä selätetä! Ja SmartPostissa odottelee pari pakettia hakemista, ne meinasin hakea huomenna. Jei! :)

Kivvvaaaa perjantai-iltaa kaikille ja kiitos ihanalle S:lle lounaasta ja lahjasta. <3 <3 <3