Lyhyestä virsi kaunis eli tämä tyttö muuttaa bloginsa kanssa CASA Blogeihin. :) Jos kaikki menee hyvin, muutto tapahtuu ensi viikolla keskiviikkona tai torstaina. Ja kunhan siirto on saatu tehtyä, vanhasta blogiosoitteestani tulee kyllä automaattinen suorasiirto uuteen osoitteeseeni. Kannattaa toki jo nyt asennoitua muuttamaan blogin osoitteeksi 

whiteandfresh.casablogit.fiJa niille, joille CASA Blogit -portaali on vielä tuntematon, niin alla lyhyt infopläjäys ja lisää tietoa löytyy osoitteesta CASA Blogien nettisivuilta täältä!


logo_footer.png

CASA Blogit on uuden aikakauden sisustus- ja lifestylemedia. CASA Blogit liittää yhteen portaaliin joukon Suomen suosituimpia sisustusblogeja ja yhdistää ne innovatiiviseksi mediakokonaisuudeksi.Toivotan lämpimästi tervetulleeksi jokaisen teistä jatkamaan höpötyksieni seurailua myös CASAan! <3 <3 <3