PIAN!

Pian loppuu kahden vuoden haaveilu Bestå-tasosta. En voi vieläkään oikein uskoa sitä! Jos kaikki menee hyvin, lähden alla olevan kuvan listan kanssa Ikeaan vielä parin viikon sisään ja kotiutan vihdoin ja viimein ikioman Beståni. :)

Ikea+Besta%CC%8A+ostoslista.png

Kotiin on siis tulossa 240 cm kokonaisuus, joka koostuu kahdesta 120 cm leveästä hyllystä/korotusosasta, joilla on jalustoineen korkeutta 48 cm. Syvyys on se perinteinen 40 cm. Ovet tietenkin korkeakiiltovalkoisina.

Ja jos vain varastosta löytyy, mukaan lähtee myös kaksi valkoista lasilevyä, jotka tulevat tasojen päälle tekemään viimeisen silauksen.

besta-paallyslevy__0134491_PE260021_S4.J


besta-paallyslevy__0132263_PE287047_S4.J


Koko homma lasilevyineen maksaa siis 298 euroa.

Kovasti jännittää kyllä, millaisen fiiliksen Bestå sisustuksellisesti tähän yksiööni tuo. Tuleeko lisää tilantuntua, tuleeko ahtaan oloista vai mitä... se on kuitenkin vissi, että säilytystilaa tulee lisää! <3


Kuvat: Ikea