IMAG3244.jpg

Jälleen aurinkoinen päivä. Ihan pian on kevät vaikka varmaan muutamat pakkaset saadaan vielä kestää. Tällä viikolla - perjantaina - alkaa kuitenkin maaliskuu. Maaliskuussa alkaa lähtölaskenta kevääseen ja kesään.

IMAG3246.jpg

IMAG3247.jpg

Tässä kohtaa kun aurinkokin paistaa sisälle asti pitäisi kai olla voimissaan ja täpinöissään odotella maan paljastumista lumen alta ja keväisiä lenkkejä. Parina vuotena tähän aikaan ilmassa on ollut masennusta ja väsymystä. Tänä vuonna varsinaista masennusta ei onneksi ole ollut, mutta olen ollut todella väsynyt. Arki on ollutkin aika haastavaa ja tänään teinkin vaikean päätöksen, jonka toivon helpottavan oloani, kunhan ensin hyväksyn päätökseni ja ymmärrän sen olevan totta.

IMAG3249.jpg

IMAG3250.jpg

IMAG3252.jpg

Mieli on samaan aikaa hyvä, huono, odottava ja väsynyt. Mielenkiintoinen coctail. ;) Nyt kuitenkin katse kohti kevättä ja uusia seikkailuja!