Pienessä kodissa järjestyksen vaihtelu ei ole kovin helppoa. Pikkusilla jutuilla joutuu pärjäämään, kun tahtoo vaihtelua. Tällä kertaa koitin vähän jotain uutta keittiössä. Vanhan järjestyksen näkee postauksestani Keittiön t y h j ä taso.

IMAG3093.jpg

Suurin muutos oli kahvinkeittimen siirtäminen pois vanhalta paikaltaan. Keitin sijaitsi tuossa, missä nyt on sakset ja keittiövälineet.

IMAG3101.jpg

IMAG3094.jpg

IMAG3098.jpg

IMAG3097.jpg

Kahvinkeittimen puolestaan asetin siihen, missä ennen oli sakset ja keittiövälineet. Lieden viereen. Paikkana ehkä loppujen lopuksi kuitenkin hieman hankala, sillä yllä oleva kaapin alaosa hankaloittaa veden kaatamista keittimen säiliöön. Myöskään muut kahvinkeittotarvikkeet eivät ole samoin kätevästi keittimen välittömässä läheisyydessä.

Pienessä keittiössä ei ole kovin montaa mahdollisuutta vaihdella järjestystä. Katsotaan, josko jossain kohtaa keksisin jotain uutta taas.