Nyt on takki aika tyhjä.

En oikein tiedä, mitä sanoa. En tiedä, mitä tehdä.

Tuntuu, että ei ole mitään postattavaa. Juttelin ystävän kanssa, joka keksi heti paljonkin, mistä voisin postata ja minä hämmästyin. No, jos takki on tyhjä, niin ei kai mikään ihme, jos tuntuu ettei ole sanottavaa. Harmittaa, kun ei ole ollut (muka?) mitään kunnollista postattavaa ja postaukseni ovat sisustuksen sijasta keskittyneet niin paljon terveyteen ja hyvinvointiin. Eihän siinä mitään pahaa ole tietenkään, mutta kun sisustusaiheet jää muiden jalkoihin, se särähtää omaan korvaan?

Tänään olen kärsinyt akneen käyttämäni Epiduo-lääkevoiteen sivuvaikutuksista. Naama on santapaperia, tuntuu kuin naama olisi täynnä röpelöistä ihottumaa. Punoittaa, kuumottaa ja kutiaa. Kovasti! Koska en voi enkä aio poistua neljän seinän sisältä ennen tiistaita, äitini kävi puolestani apteekista ostamassa Humektania. Kauhistuttaa jo valmiiksi ajatus siitä, että myöhemmin tänään taas pitää laittaa Epiduoa.

Kunpa vaan jaksaisin keskittyä johonkin, vaikka touhuamaan täällä kotona. Tehtävää olisi kyllä ja niistä voisi postailla mainiosti, mutta ei. Haluaisin virrata ideoita ja inspiraatiota, käydä kierroksilla, kun ympäristö pursuaa kaikkea ihanaa. Mutta sisältöä ei vaan synny ja se harmittaa, sillä mulle ei useinkaan käy niin ettei olisi mitään sanottavaa. Kai se sitten on niin, että kun takki on tyhjä, niin se on tyhjä.

2013-01-17_1358421145.jpg

Kaikesta huolimatta haluan toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lukijat! Teitä on jo kutakuinkin kolme ja puoli sataa! Samalla toivottelen levollista viikonloppua kaikille! 

<3 <3 <3

P.S. Huomiseen iltaan asti ehtii vielä osallistua Walldesign.fi arvontaan, osallistumaan pääsee tästä!