Olen blogin kautta saanut tutustua yhteen aivan todella upeaan naiseen, Beauty Of Life -blogin Loveen. Sain hänelta New Blog Love -tunnustuksen siitäkin huolimatta, että tunnustus on tarkoitettu alle 200 lukijan blogeille. Kiitos ihana! <3

tunnustus.jpg

Itse haluan tämän tunnustuksen jakaa seuraaville alle 200 lukijan blogeille. Tämä on siis minun tapani kertoa teille, että seuraan juttujanne ja olette tärkeitä. Eteenpäin tätä ei tarvitse siis jakaa. Ja ehdottomasti jaan tämän omasta puolestani myös Lovelle <3

Ja kuten näkyy, en välittänyt määristä tai säännöistä enkä niitä tähän aio lisäilläkään. Tämä on minun tunnustukseni teille.

Kiitos myös Daralle (jolla ei ole vieläKÄÄN blogia) olemassaolosta sekä lämpimästi tervetuloa kaikille uusille lukijoille! Teitä kirjautuneita on nyt jo 344!!! 

Kiitos ja hyvää yötä! :)