Testauksessa on ollut nyt klementiinin tuoksuinen keittiösuihke sekä hajusteeton pyykinpesuaine. Tässä hieman käyttökokemusta Daily Kitchenistä.

IMAG3261.jpg

Tykkään tästä Daily Kitchen -suihkeesta. Tuoksu on neutraali ja hedelmäinen eikä aiheuta kamalaa katkua, kuten käytössäni ollut Ajax. Markettipesuaineet ovat usein aika tujuja tuoksultaan, mutta tätä keittiösuihketta suihkii ihan mielellään.

Parhaan lopputuloksen saa, kun suihkii ainetta puhdistettaville pinnoille ja kuivaa mikrokuituliinalla. Olen kokeillut muunlaisia liinoja sekä talouspaperia, mutta niistä jää ikävät rannut tiskipöytään. Itselläni tämä toimii puhtauden ylläpitoon parhaiten, isompaan puhdistukseen täytyykin jo käyttää Universal Stonea. Tiskipöytäni on edelleen varsin ikävä, kun pääsee likaantumaan enemmän eikä sen puhdistukseen silloin ihan mikä tahansa tepsikään. Aiheesta olen kertonut enemmän postauksissani Universal Stone vs. tiskipöytä 6-0 ja Ikävä tiskipöytä.

Suositukseni annan siis tälle keittiösuihkeelle, ehdottomasti. Onpa muuten myös ihanan raikkaan värinen tuo neste pullossa, piristysruiske silmillekin. :)


Postaus tehty yhteistyössä Eettisen Luksuksen kanssa.