Eettinen Luksus lähetti minulle kokeiltavaksi Methodin pyykinpesuaineita, jokaista laatua.

IMAG3230.jpg

Pyykinpesuaineista minulle tuttuja ovat jo Fresh Air ja Peony Blossom. Seuraavaksi aionkin kokeilla minulle vielä uutta ja tuntematonta, mutta kehuttua Free + Clearia. Tämä onkin täysin hajusteeton. Fresh Airissa on ihana raikas tuoksu, josta olen todella paljon tykännyt. Käyttökokemuksista tästä Fee + Clearista raportoin myöhemmin, kunhan pääsen seuraavan kerran pesulaan touhaamaan.

Nyt poiketen aiemmista arvonnoista, haluan tarjota mahdollisuuden blogiani Facebookin kautta seuraaville. Voittajalle lähtee näistä pyykinpesuaineista Methodin Peony Blossom. Arvontaan osallistuminen vaatii siis blogistani tykkäämisen Facebookissa. Arvonnan päättyessä arvon kaikkien tykkääjien kesken palkinnon ja ilmoitan siitä täällä blogissa sekä yksityisviestillä Facebookissa.


IMAG3226-001.jpg

White & Freshistä Facebookissa pääset tykkäämään TÄSTÄ tai blogini sivupalkissa olevasta FB-nappulasta.

Arvonta alkaa heti ja päättyy sunnuntaina 10.3. klo 19.


Onnea arvontaan!

EDIT: Muista tykätä "henkilönä", sillä yritys- ja sivu-tykkääjät eivät ole mukana arvonnassa.


P.S. Käykäähän tykkäilemässä myös Methodin tuotteita maahantuovasta Eettisestä Luksuksesta! (<-- klik)

EDIT: Arvonta on päättynyt!

Postaus tehty yhteistyössä Eettisen Luksuksen kanssa