Tänä viikonloppuna pillerikokoelma sai uudet jäsenet omega3:sta ja maitohappobakteereista. C-vitamiinit loppuivat tänään. Hurjasta lisäravinnepillerimäärästä (sanahirviö!) kerroin Pillereitä -postauksessani.

IMAG2857.jpg
Vichy Antiperspiranttiimp?type(inv)g(18080398)a(2045757), Lacto Seven maitohappobakteeritimp?type(inv)g(18080398)a(2045757), Lysi Omega-3imp?type(inv)g(18080398)a(2045757)

Tuotteet ostettu Apteekkituotteet.fi -verkkokaupasta.

Kalaöljykapselit ja maitohappobakteerit ovat osa taisteluani hiustenlähtöä vastaan sekä prosessissa kasvojen ihon kunnon parantamiseksi. Naama on taas pahana, onneksi keskiviikkona on vihdoin aika lääkärille.

Muutenkin tulossa pitkiin aikoihin täysi arkiviikko. On tapaamisia, asioidenhoitoa sekä loppuviikosta aloitan erään kolme kuukautta kestävän kurssin/ryhmän/mikälieneekään, joten ei taas hetkeen tekeminen lopu. Voi olla aluksi tosin hieman raskasta, kun ei ole aikoihin ollut säännöllistä arkimenoa. Parissa viikossa siihen tosin varmaan tottuu ja kroppa sopeutuu rytmiin. Onneksi päivät eivät ole pitkiä ja viikkokin vain nelipäiväinen. :)

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja reipasta alkavaa viikkoa! :)


Sisältää mainoslinkkejä