Loppuvuodesta kävin läpi ja järjestelin kodin tärkeät paperit. Niiden seassa olikin paljon sellaista, mitä ei enää (tai laisinkaan) tarvinnut säilyttää. Niinpä dokumenttilaatikot lattialle levälleen ja järjestämistä varten kasa muovitaskuja, unohtamatta dymoa!

IMAG1180.jpg

Lajittelin kaikki paperit aiheiden mukaan ja jokaisen aiheen paperit omiin muovitaskuihin. Sitten vaan aihepiireittäin laatikoihin ja dymolla tekstit laatikoihin.

IMG_2776.JPG

IMG_2778.JPG

Ja lopputulos:

IMG_2782.JPG

Välillä on ylitsepääsemättömän vaikeaa saada paperit noihin laatikoihin vaan paperit saattavat jäädä lojumaan jonnekin matkan varrelle, kuten esimerkiksi siihen keittiön tasolle. Nyt tosin ne paperit lojuu siinä tasolle sijoittamassani säilytyslaatikossa. :D No joo, suurimman osan olen kuitenkin saanut noihin dokumenttilaatikoihin.

Mulla alkaa tänään noin kolmen kuukauden kurssi, jonka myötä tulee hieman rutiinia ja sisältöä arkeen. Saa nähdä, miten nopsaan tottuu taas säännöllisiin arkimenoihin. Mut mikäs siinä, kevättä kohti mennään! Mukavaa torstaita :)