Tässä on nyt syöty kortisonia ja antihistamiinia muutamia päiviä. Pahin turvotus kasvoissa on laantunut, mutta edelleen kasvot ovat kirjavan punaiset ja näppyläiset. Lisäksi iho on todella kuiva, hilseilevä, kutiava ja kirvelevä.

IMAG2980.jpg

Maanantaina hankittu Humektan alkaa näyttää pian loppumisen merkkejä ja tänään rasva-arsenaali kasvoi uudella, tällä kertaa paaaaljon rasvaisemmalla versiolla eli Orionin Hydran-perusvoiteella. Poskiin ja ohimoille olen nyt laittanut Humektania ja suunympärysalueelle Hydrania.

Vielä ei ole parantumista näkyvillä, mutta lääkekuureja on vielä tämän viikon ajan, joten elättelen toiveita. Varaudun kuitenkin heti maanantaiaamusta varaamaan ajan lääkäriin jatkotutkimuksia ja -suunnitelmia varten. Nyt hoidetaan tämä allerginen reaktio ja sen myötä aktivoitunut atooppinen ihottuma (ekseema?) kuntoon, makso mitä makso. 

Yritän myös hiljalleen aktivoitua täällä blogissani, vaikka mieli on vielä hieman maassa ja energia kadoksissa. Huomenna tiedossa siis kotiin liittyvää juttua. :)

Kiitos kärsivällisyydestänne, eiköhän tässä kohti kevättä ala energia ja into palailemaan. Sen aikaa otetaan ihan iisisti vaan. Olette kaikki tosi tärkeitä ja mielessä olette, vaikken sitä aina saakaan sanottua tai ilmaistua. Ja blogejanne seuraan päivittäin, vaikkakaan en aina kommentoi. Välillä yritän kuitenkin jonkinlaista puumerkkiä jättää käynnistäni.

Mukavaa keskiviikkoiltaa, täällä jatketaan nassun rasvailua ja uunissa valmistuu riisipuuro. Illan ohjelmassa myös telkkarista Mentalist sekä Jutta ja puolen vuoden superdieettiä.

<3 <3 <3