Kääk, meinasin tipahtaa (taas) sohvalta, kun äsken kurkkasin blogiini. Iltapäivän postauksessani mainitsin teitä kirjautuneita lukijoita olevan jo 319, mutta nyt luku onkin 324! Jestas, mitä täällä tapahtuu?! :D TERVETULOA!

Piipahdin äsken Prismassa ostoksilla sekä hakemassa vähän paketteja SmartPostista. Tässä vähän esimakua tulevasta viikonlopusta.

IMAG2674.jpg

Huomenna illalla pyykätään taas. En ole vielä varma, käytänkö ostamaani Vanishia vielä huomenna. Pyykkäysvuorossa on pyyhkeet, joten periaatteessa voisin jo niihinkin kokeilla. 

IMAG2677.jpg

H&M:lta tuli nyt todennäköisesti sieltä tilaamiani tyynynpäällisiä sun muuta, varmasti tietää vasta kun saan paketin aukaistua. Lisäksi Hyvinvoinnin Tavaratalosta lähetettiin mulle jotain kivaa ja paketin sisältöön palaan viimeistään ensi viikolla jollen nyt viikonloppuna ehdi. ;)

IMAG2671.jpg

IMAG2680.jpg

Ja ne vuoden ensimmäiset tulppaanit mun elämäni ensimmäisessä Aalto-maljakossa. <3

Tänään on ollut hyvä päivä, toivottavasti myös teillä! Tänään tulee myöskin The Voice of Finland, jota voikin sitten katsella Stratos-suklaata nautiskellen. Ihanaa perjantai-iltaa kaikille. :)

<3 (onnellinen kylvää täällä taas sydämiä, hih)

P.S. Käykäähän osallistumassa Figure Twister-arvontaan, aikaa on vielä sunnuntai-iltaan saakka. Arvonnan voittajan pyrin julkaisemaan vielä samaisen illan aikana.