Saisin kulutettua satasia, jos lähtisin hakemaan Iittalalta kaikki ne tuotteet, jotka oikeasti sekä haluaisin että tarvitsisin. Nyt tein hieman karsintaa ostoslistalla ja sain aikaiseksi seuraavat tuotteet.

A010799_Uunikokki_uunivuoka_19_l.jpg
Uunikokki vuoka 2 litraisena


colours_juustohoyla_pehmeajuusto_coconut

Fiskarsin pehmeille juustoille sopiva juustohöylä


kastehelmi_kulho_35cl_kirkas.jpg

Jalallinen Kastehelmi-malja


kastehelmi_kynttilalyhty_kirkas.jpg

Kirkas Kastehelmi kynttilälyhty, mietin kahta kappaletta.


kastehelmi_kynttilalyhty_sitruunankeltai

Sitruunankeltainen Kastehelmi kynttilälyhty, olettaen siis, että väri on hyväksyttävän keltainen.


Lempi_juomalasi_kirkas.jpg

Lempi-lasit 6 kpl


teema_muki_03l_celadoninvihrea.jpg

Teema muki celadonin vihreänä (lahjaksi)

Aika hurjasti nämäkin maksaisivat, noin 200 euroa. :/ Miksi silloin juuri tulee pihistelyfiilis, kun on tosiaan mahdollisuus "ilmaiseksi" hankkia. Tästäkin listasta jäi pois astiastostani puuttuvat Teeman syvät kulhot ja kahvikupit, Kivi kynttilälyhdyt, Kastehelmi tarjoilukulho, pari Muumimukia (kesällä poistuvat Hemuli ja Vilijonkka) ja 16cm Aalto maljakko.

Kaikkea ei voi mitenkään hankkia kerralla, hölmöähän se olisi. Ja toisekseen, mulla on saamalleni Superlahjakortille vielä muitakin mahdollisia käyttöideoita. Pitäisiköhän noista ylläolevistakin vielä karsia jotain? Parista jutusta saattaisin voida luopua, mutta onko teillä ideoita?


Kuvat: Iittala