Kastehelmi_votive_64_mm_lemon_502x502.jp

Liippaa niin läheltä itseäni miellyttävää kirkasta keltaista, että tämä Kastehelmi kynttilälyhty lähtee mukaani Iittalalta, kunhan presentcard.fi:stä tilaamani Iittalan lahjakortti kolahtaa postiluukusta. Kävin Iittalan myymälässä tutkailemassa tekemäni ostoslistan tuotteita ja katsastin samalla, miltä sitruunankeltainen näyttää luonnossa.

Kivi_60mm_lemon_502x502.jpg

Kivi kynttilälyhdyn sitruunankeltainen oli myös ihan ok, mutta koska Kivi on paksumpaa lasia, niin keltaisen kirkkaus ei pääse yhtä hyvin esille kuin Kastehelmessä. Huolisin siis tämänkin, mutta tällä kertaa laitan rahani Kastehelmeen. Aion ostaa myös yhden kirkkaan sen keltaisen kaveriksi.

Päätin myös satsata hyvään maljakkoon, joten aion hankkia myös Aalto-maljakon laakeana ja 16 cm:n koossa. Niin ja kirkkaana, jotta sopii paremmin kaiken kanssa enkä heti kyllästy. 

Aalto_vase_160mm_clear.jpg

Olin suunnitellut myös hankkivani Uunikokki vuoan, mutta myymälästä sitä ei saa. Uunikokkia taitaa saada vain Arabialta itseltään sekä Iittalan verkkokaupasta. Täytyy miettiä uudelleen tämä vuoka-asia. Voisihan sen toki tilata verkkokaupasta, mutta en tiedä, kattaako lahjakortti myös postikulut (noutomahdollisuutta myymälästä ei verkkokauppatilauksissa ole). Taannoin tilatessani Finlaysonilta lahjakortilla ei voinut maksaa postikuluja vaan ne oli maksettava erikseen.

Lisäksi ajattelin ostaa äidilleni syntymäpäivälahjaksi celadoninvihreää Teemaa; iso 4 dl:n muki tai sitten 3 dl:n muki ja kaveriksi 17 cm:n leipälautanen. Äitini kaupoilla käydessämme ihastui tähän celadoninvihreään ja olen iloinen, jos voin saamallani lahjakortilla ilahduttaa jotakuta toista ihmistä myös. :)

teema_muki_03l_celadoninvihrea.jpg
Kuvat: Iittala