Vuosi on vaihtunut ja olen uutta intoa täynnä. Tuntuu kuin mennyt vuosi olisi ollut vain sopeutumista uuteen kotiin ja nyt olisi koko vuosi alusta alkaen aikaa keskittyä kodin sisustuksen suuntaviivoihin. Ei kai se auta muu kuin kahlailla nettikauppoja ja netin inspiraatiokuvia. Katsotaan, mitä kevät tuopi tullessaan.

Tässä ensimmäiseksi katsaus H&M Homen valikoimaan, josta nappasin miellyttäviä tuotteita, lähinnä sellaisia, joita ihan oikeasti huolisin omaankin kotiin nyt kevättä kohti kuljettaessa.

hmprod+(1).jpeg
Pussilakanasetti

hmprod+(2).jpeg

hmprod+(3).jpeg
Ruusu-tyynynpäälliset

hmprod+(4).jpeg
Kynttilöitä

hmprod+(5).jpeg
Keltavalkoraidallinen tyynynpäällinen

hmprod+(6).jpeg
Purnukka

hmprod+(7).jpeg
Pussilakanasetti

hmprod+(8).jpeg
Turkoosi kynttilä

hmprod+(10).jpeg
Keltavalkoista seeprakuviota

hmprod+(11).jpeg
Käsipyyhkeet

hmprod+(12).jpeg
Tyynynpäällinen (muistuttaa hieman Marimekon Lumimarja-sarjaa)

hmprod+(13).jpeg
Teksti-tyynynpäällinen

hmprod+(14).jpeg
Harmaavalkoraidallinen tyynynpäällinen

hmprod+(15).jpeg
Vaalean roosa tyynynpäällinen

hmprod.jpeg
Käsipyyhkeet

Tuossahan on sitten suuntaviivaa kerrakseen: kuvioita, yksivärisyyttä, erilaisia tehostevärejä. Keltainenhan on ollut sisustuksessani tehostevärinä viime keväästä asti ja edelleen se miellyttää kovin. Viime kesänä viehätyin myös vaaleanpunaisesta, mutten osannut sitä kotiini tuoda kesäkukkaa lukuunottamatta ja koska halusin keltaisen kuitenkin pysyvän, niin vaaleanpunainen jäi.

Keltaisen lisäksi on nyt niin sanotuissa tehosteväri-mietinnöissä vaaleanpunainen ja turkoosi. Myös jotkin muut vihreät turkoosin lisäksi herättävät kiinnostusta. Vaaleanpunainen tuntuu omasta mielestäni jotenkin vaikealta yhdistettävältä muiden mieltymysteni eli vihreän ja keltaisen kanssa joten voi olla, että se jää taas syrjään.

Saas nähdä, mitä aika tuo tullessaan. Nyt kuitenkin otin pienen askeleen kohti tulevaa ja pistin H&M:lta jotain tilaukseen, jotain näistä yllä olevista kuvistakin löytyvää. 

Joko teillä alkaa hahmottua, miltä kotinne kevät ja kesä tulee näyttämään? :)


Kuvat: H&M Home